13 Березня 2018
Новини

Данський принц вийшов на подіум як модель (фото)

Данський принц вийшов на подіум як модель (фото)

Королівський нащадок і принц Данії - 18-річний Микола підписав контракт з модельним агентством і нещодавно взяв участь у модному показі Burberry.

Таким чином він вирішив ну дуже здивувати всю королівську сім'ю. Пише maximum.

«Принц Микола став моделлю і підписав контракт з агентством. 18-річний хлопець здивував тим самим всю свою сім'ю. Нещодавно він взяв участь в показі модного будинку Burberry, який проходив в рамках Тижня моди в Лондоні»,-  йдеться в повідомленні.

До речі, на модному показі бренду Burberry він дебютував як модель, але важлива для нього подія сталась лише через чотири дні після смерті його дідуся – принца Генрика, який помер 13 лютого на 84-му році життя.

Відомо, що хлопець ймовірно носить титул принца Данського і графа Монпеза та є старшим онуком королеви. Він також є сьомим за рахунком серед претендентів на престол.

Також повідомляється, що принц Микола не має фінансової підтримки корони, а також землі. Крім того, він не виконує офіційних обов'язків принца.

«Він не повинен бути залученими ні до чого. Життя Миколи повинне цілком слідувати його планам. Я хочу по-своєму допомогти йому і намагаюся надихати», – зазначив батько хлопця, принц Йоаким.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему