13 Березня 2018
Новини

Популярна співачка вийде заміж у прямому ефірі

Популярна співачка вийде заміж у прямому ефірі

Молода та перспективна співачка Marietta Ways вийде заміж у прямому ефірі. Артистка вирішила зробити з весілля справжнє реаліті-шоу, повідомляє lux.fm.

22-річна Marietta Ways – українська співачка, яка виконує пісні українською, російською та англійською мовами. Дівчина брала участь у національному відборі на пісенний конкурс Євробачення у 2012-му та 2013-му роках. Серед найвідоміших її пісень композиції «Мамо», «Не відпускаю», «Прощавай». Нещодавно панянка отримала пропозицію руки та серця від коханого і вирішила перетворити весілля на справжнє шоу.

Напередодні артистка запустила «Блог нареченої», в якому розповідає про найцікавіші етапи підготовки до дня ікс.

Крім вибору вінчального вбрання та місця проведення, Marietta на власному прикладі покаже, як провести свято на високому рівні та при цьому заощадити. Співачка натякнула, що її весілля стане справжнім реаліті-шоу і буде проходити у прямому ефірі, за кадром не залишаться навіть найменші подробиці.

«Думаю, це буде одна з яскравих подій року. Ми хочемо створити нашу сім’ю 8.08.2018 – цьогоріч рівно вісім років наших стосунків із моїм хлопцем», – зазначила артистка.

За словами співачки, своє весільне вбрання вона шукала чотири місяці. Основну роботу з підготовки свята Marietta взяла на себе. Звісно, осторонь не залишився і майбутній чоловік.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали