12 Березня 2018
Новини

Півтораметрова королева хулахупів зачарувала американців

Півтораметрова королева хулахупів зачарувала американців

І це при тому, що опанувала такий гімнастичний снаряд, як хулахуп, усього-на-всього кілька років тому. 

Зіркою соцмереж стала днями молода американка, мешканка Чикаго, яка віртуозно вправляється зі спортивними обручами – крутить їх усіма, навіть найбільш несподіваними, частинами свого мініатюрного тіла. Пише ресурс «Мертві бджоли».

Зріст 24-літньої дівчини – 5 футів в американському вимірі, а якщо перевести у наші одиниці – 1,5 метра. «І через такі параметри мене часто сприймають у суспільстві як фізично недієздатну, – жартує дівчина. – Та це стереотип, який часто мене переслідує, втім, нічого спільного з правдою не має».

Дівчина вже встановила чотири світових рекорди з крутіння обручів і довела тим самим, що здатна на важкі фізичні випробування. На Інстаграм міс Блей підписані понад 130 000 осіб. 

«Щоразу, коли хтось сумнівається у моїх фізичних можливостях, я йому відповідаю: я можу одночасно крутити на собі вісім обручів, тож, думаю, і з цією дрібницею впораюся, – розказує Бруклін. – Сподіваюся, мій приклад надихне інших дівчат бути сильними і самостійними. Те, що нас вважають фізично слабкими, не означає, що ми маємо бути такими насправді», – мотивує чемпіонка. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему