8 Березня 2018
Новини

Приват 24: ті, хто користується, рано чи пізно втратять свої гроші

Приват 24: ті, хто користується,  рано чи пізно втратять свої гроші

Екс-перший заступник голови правління Приватбанку Олег Гороховський на своїй сторінці в Фейсбуці висловив упевненість в тому, що якщо клієнт користується клієнт-банком зі звичайного комп'ютера, то його гроші обов'язково викрадуть. Більш того, за його словами, всі користувачі системи Приват24 приречені втратити свої гроші.

"А якщо ви не користуєтеся комп'ютером, а у вашого банку є комп'ютерна версія клієнт-банку, то у вас теж рано чи пізно вкрадуть гроші. Ви перейдете з якогось фішингового посиланням, підхопите якийсь вірус або хробака, у вашого банку буде якийсь збій з витоком клієнтських даних, вам передзвонить "служба безпеки" і дізнається SMS для входу і ще 100500 інших варіантів, але це, на жаль, рано чи пізно станеться", - запевняє Гороховський.

"Ми реєстрували сотні випадків компрометації клієнтських рахунків в Приват24 в день і витрачали титанічні зусилля на боротьбу з цією чумою. Упевнений, що після нашого відходу ситуація з безпекою Приват24 краще не стала. Можу тільки уявити, що відбувається у колег з інших банків з незайманими аутсорсинговими системами ІТ-безпеки. Зараз ви читаєте це і думаєте, що з вами це вже точно не трапиться. ви помиляєтеся. Просто згадайте потім цей пост ", - резюмував Гороховський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему