7 Березня 2018
Новини

7 березня: кого привітати з днем ангела

7 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Андрій, Ірина, Михайло.

 Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНДРІЙ

В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік".

З дитячого віку Андрій має буйну фантазію. Улюблені іграшки в нього – це всілякі конструктори. Він може зображувати автомобіль і гонщика одночасно, носитися при цьому по квартирі й видавати всю гаму звуків – від гурчання мотора до скрипу гальм.

Захоплений своєю грою, Андрій мало звертає увагу на прохання поводитися тихіше, й чи не єдине, що його може зупинити, – це солодощі. Якщо є брат, то Андрій щиро люить його. До сестри ставиться строго й не хоче уступати їй ні в чому. Андрій–підліток серед своїх однолітків нічим особливо не виділяється, однак згодом виявляється, що в житті він – серед найбільш успішних.

ІРИНА

Ім’я Ірина в перекладі з давньогрецької означає «мир, спокій». Походить від імені давньогрецької богині Ейрени, богині миру і спокою. Ірина є дуже чутливою дитиною. Свої обов’язки вона виконує відмінно, демонструючи батькам багато любові. Вона не терпить несправедливості, може сильно гніватися, важко прощає образи. Ірина – чутлива жінка, володіє природною грацією і має уявлення про баланс та гармонію. Ірина дуже дорожить сімейними цінностями, це благородна жінка, яка любить подобатися і не терпить насильства та агресії. Ірини часто мирять всіх, адже люблять мир і спокій навколо себе. Вона високо цінує відданість, велич, красу, і буде працювати для досягнення своєї мрії. Чоловік її життя буде красивим, вишуканим, дотепним, розумним, і звичайно, з хорошим характером. У Ірини сильна воля, але також є і боязкість перед прийняттям рішень. Але якщо вже рішення прийнято, то воно буде виконано. Вона інтелектуальна і духовна людина, любить читати. Ірина вибирає собі професію, яка вимагає спілкування з людьми. Це лікарі, вчителі, продавці, юристи, актриси, психологи. При цьому Ірина дуже любить насичене життя. Вона любить, коли її хвалять, після отримання похвали готова працювати зі ще більшим завзяттям. Іра відповідально ставиться до будь–якої справи, за яку береться. Володарка імені Ірина не втрачає віри в себе, в свої сили, яким би тернистим не був її шлях. Іра легко сходиться з різними людьми, їй неважко встановлювати різні ділові контакти, але от тільки не завжди доводить справу до кінця. Ірина дуже активна, сприйнятлива і інтелектуальна жінка. Вона тверезо дивиться на речі, не витає в хмарах, тому рідко буває сентиментальною. Іра рішуча, самостійна, вольова, розкута дівчина в своїх діях і судженнях. Можна уявити її як холодну, незалежну жінку, але їй дуже потрібні ласка і людське тепло, тоді Ірина розквітне і в повній мірі зможе подарувати свою любов і своє серце обранцеві. Ірина завжди любляча, турботлива мати і вірна дружина. Вона користується великою повагою у чоловіка і у дітей, до її думки в сім’ї при прийнятті рішень завжди прислухаються.

МИХАЙЛО

У перекладі означає «подібний до Бога». 

У дитинстві Михайло чарівний, ніжний, жадібний до ласки, дуже красивий і розумний. Його тягне до прекрасного, і часто від самого народження він оточений красивими речами, предметами мистецтва. Михайли прагнуть догодити всім і жити в гармонії з іншими.

В основному Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб’єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних та інтелігентних друзів, яким відданий назавжди.

Він дуже ретельно все вибирає: одяг, книги або професію. Крім того, Михайли – прекрасні друзі, доступні, щедрі та гостинні, які легко можуть поділитися всім. Здебільшого Михайли – екстраверти, товариські, але під впливом близьких і членів їхніх сімей. Вони активні й працюють, навіть якщо темпи роботи є нерівномірними. Михайли завжди шукають другу половинку. Першорядне значення для них має сім’я, вони уважні. Михайли часто стають лікарями, юристами, вчителями, так як люблять почуватися корисними. Здатні стати керівниками найвищого рівня.

Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточенням у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему