6 Березня 2018
Новини

На Житомирщині трагедія забрала життя восьми людей

На Житомирщині трагедія забрала життя восьми людей

У приватному будинку Бердичева, по вулиці Білопільській у квартирі одноповерхового житлового будинку на 12 квартир загинула сім'я з шести людей, їхня сусідка і дівчина одного з членів сім'ї.

Про це повідомив телеканал «112 Україна».

Тіла виявили ввечері 5 березня. Сусіди загиблих помітили, що ніхто з членів великої родини не з'являється на вулиці вже кілька днів і викликали поліцію. Сім'я була скромною і вела звичайний спосіб життя. Зі слів сусідів, у оселі було змішане опалення, – сім'я грілася газом і дровами, аби зекономити. А тиждень тому власник будинку скаржився на забитий димохід й планував його прочистити.

У будинку знаходилася розпечена вугільна плита. У домі використовувалося пічне опалення. Ймовірно, воно стало джерелом чадного газу. Ознак пожежі не виявлено. Серед загиблих чоловік, дружина, двоє їхніх дітей 1990 і 1997 року народження, двоє онуків – хлопчикові було три роки, дівчинці майже рік. Серед загиблих виявлена дівчина сина загиблого і сусідка, яка, ймовірно, зайшла в гості. За даними правоохоронців, трагедія сталася тоді, коли люди готувалися до сну.

Подію підтвердила пресс-секретар Головного управління Нацполіціі у Житомирській області Алла Ващенко. В коментарі вона сказала: «На даний момент загибель 8 осіб вже підтверджений факт, на місці працюють слідчо-оперативні групи ГУ НП Житомирської області та Бердичівського відділення поліції».

06 та 07 березня 2018 року в Бердичеві оголошено траур у зв’язку з трагічною смертю. Усі загальноміські масові заходи – відмінено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему