5 Березня 2018
Новини

Duty free «по-денеерівськи»: бойовики збувають контрабанду, завезену з Росії

Duty free «по-денеерівськи»: бойовики збувають контрабанду, завезену з Росії

Нерідко зустрічаються й громадяни, які намагаються у великій кількості провезти сигарети через лінію зіткнення.  

Як розповіли в прес-службі Держприкордонслужби України, увагу привернула пара, що намагалася дати хабара прикордонникам напередодні, аби все ж провезти тютюновий крам до місця призначення.

Оперативники отримали інформацію, що це не просто «одноразова акція», а налагоджений бізнес між тимчасово окупованою і вільною від незаконних збройних формувань Україною. Продаж тютюнових виробів здійснюється в магазині безмитної торгівлі «Duty free», який знаходиться між КПВВ «Оленівка» (контрольований НЗФ) та нульовим блокпостом так званої «ДНР». Тобто знаходиться цей магазин на тимчасово непідконтрольній українській владі території України та діє незаконно, очевидно керуючись фейковими законами фейкової «республіки».

«Хоча, цікаво те, що торгують сепаратисти сигаретами аж ніяк не фейкової «республіки», а, судячи з маркування - якраз «братської» країни, що добре видно по вказаній країні-виробнику на упаковках. А отже, це ніщо інше, як контрабанда, завезена з Росії», - йдеться в повідомленні.

Продаж тютюнових виробів здійснюється від одного блока (10 пачок) на одну особу. Завезення сигарет в магазин безмитної торгівлі проводиться декілька разів на місяць, відзначають правоохоронці.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему