2 Березня 2018
Новини

Індійська дюймовочка не може знайти чоловіка

Індійська дюймовочка не може знайти чоловіка

Індіанка, зріст якої  33 дюйми (84 сантиметри),  поскаржилася, що не може знайти собі чоловіка, пише видання «Метро».

Сантош Кумарі (Santosh Kumari) сказала, що через маленький зріст і незграбну ходу її часто сприймають за дитину. Вона працює кравчинею і відома всьому селу завдяки красивим платтям.

За її словами, жителі села ніколи не дражнили її через маленький зріст. «Мене всі люблять, тільки в дитинстві іноді обзивали, але тепер все налагодилося», – зазначила вона. Єдине, чого їй не вистачає в житті, – це чоловіка. «Більшість моїх ровесниць або вже заміжні, або збираються, але я знаю, що навряд чи знайду своє щастя», – скаржиться Кумарі. Вона вважає, що через зріст не здається привабливою, а той факт, що її 23-річний молодший брат уже знайшов собі дружину і завів дитину, засмучує її ще більше.

Читайте також: Попрощатися із зіркою Боллівуду прийшли тисячі людей

Кумарі росла як здорова дитина до трьох років, потім стало очевидно, що більше вона не виросте. Сільські лікарі порадили батькам дівчинки поїхати на лікування в місто, але у родини не було на це грошей. Сама Кумарі не хотіла лікуватися і вирішила розвивати свої таланти кравчині. Її головна мета – відкрити власний магазин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему