2 Березня 2018
Новини

Гороскоп на березень: прощаємося зі старим і готуємося до весняного оновлення

Гороскоп на березень: прощаємося зі старим і готуємося до весняного оновлення

Цього року початок весни збігається з початком періоду Місяця, що спадає,  – це означає, що перша половина березня буде швидше завершенням зими, ніж стартом нового сезону. Але це навіть добре, тому що у нас є час спокійно розпрощатися із зимовим настроєм і плавно перейти в весняне оновлення.

ОВЕН

Для Овнів у березні настає час закріплення успіхів, а це значить, що їм потрібно проявляти активність і оптимізм. Основну увагу слід приділити роботі, просуванню своєї кар’єри і грошовим справам. Вдалий час для покупок і продажів для Овнів припадає на кінець місяця. А в першій декаді березня представникам цього знака потрібно все спланувати і підготувати плацдарм для майбутніх перемог.

ТЕЛЕЦЬ

Люди, що прийшли в світ під цим сузір’ям, у березні будуть почувати себе стійко і стабільно. Їм потрібно спокійно слідувати своєму раніше розробленому плану і не реагувати на неперевірену інформацію і провокації. В цілому березень буде плідним і успішним місяцем для Тельців, особливо в ті два тижні, коли Місяць прибуватиме.

БЛИЗНЮКИ

Для того, щоб цей місяць пройшов для Близнюків вдало і результативно, їм потрібно добре попрацювати. Представники цього знака вже давно чекають того моменту, коли весна по-справжньому вступить у свої права і відкриє їм нові шляхи для реалізації задуманого. Але, насправді, не треба нічого чекати – треба діяти.

РАК

Раки навіть не уявляють собі, наскільки вдалим для них може стати перший місяць весни. Особливо успішною може виявитися друга декада березня, причому людям, що народилися під цим сузір’ям, не треба докладати особливих зусиль. Усі процеси вже запущені, все «йде своєю чергою», і Ракам тільки залишається пожинати плоди своїх колишніх зусиль.

ЛЕВ

Представники цього знака із самого початку місяця будуть почувати себе добре і впевнено. Березень припас для Левів досить багато різних можливостей для реалізації їхніх грандіозних планів. Займаючись грошовими справами і кар’єрою, Левам потрібно не упускати з уваги події свого особистого та сімейного життя.

ДІВА

Діви цього місяця готові «засукати рукави» і віддати максимум своїх сил зароблянню грошей. Представникам цього знака не потрібно займатися робочими справами поодинці, навпаки – їм варто залучати в своє життя і перевірених партнерів, і зовсім нових людей. Крім того, Дівам слід піклуватися про своє здоров’я і ??не перепрацьовувати.

ТЕРЕЗИ

Терезам у березні слід налаштуватися на гармонію і рівновагу, та намагатися підтримувати себе в гарному настрої. Без пригод і навіть маленьких потрясінь цей місяць усе одно не обійдеться. Але представники цього знака зможуть з легкістю впоратися з будь-якими проблемами і навіть отримати задоволення від перемог над ними.

СКОРПІОН

Скорпіони цього місяця можуть почуватися спокійно і захищено. Цю стабільність здатна зруйнувати тільки їхня власна нерозумна поведінка і втручання в чужі справи. Якщо люди, що народилися під цим сузір’ям, особливо жінки, стримають себе від пересудів і пліток, то перший місяць весни стане для них теплим острівцем радості і щастя.

СТРІЛЕЦЬ

Представникам цього знака в березні, особливо на самому його початку, потрібно постаратися стримати себе від надмірної активності та надзусиль. Крім того, Стрільцям не треба сильно насідати на своїх колег і домочадців – нехай кожен рухається в своєму темпі й освоює весняні енергії в своєму ритмі.

КОЗЕРІГ

Будинок, сім’я, діти – ось що виходить на передній план для Козерогів у березні. Люди, що народилися під цим сузір’ям, можуть успішно просуватися вперед тільки в тому випадку, якщо вони будуть відчувати підтримку сім’ї. Березень може подарувати Козерогам значне поліпшення їхнього життєвого комфорту і матеріального становища.

ВОДОЛІЙ

Водолії, особливо жінки, цього місяця можуть повністю оновитись і почати нове життя. Часу на розкачку в них не так уже й багато, і краще за все починати діяти з перших же днів місяця. Представники цього знака дуже чутливі до того, що відбувається навколо них. Тому їм потрібно триматися ближче до успішних і оптимістичних людей і дистанціюватися від песимістів.

РИБИ

Люди, що народилися під цим знаком, цього місяця в першу чергу будуть налагоджувати своє особисте життя. В якому би статусі не перебували Риби, навіть якщо вони на цей момент самотні, березень подарує їм пожвавлення на особистому фронті. Ці події підбадьорять представників знака і дадуть їм натхнення для позитивних змін у житті в цілому.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему