27 Лютого 2018
Новини

Лист Обамі зламав Google

Лист Обамі зламав Google

Користувачі іміджборда Reddit звернули увагу на некоректну роботу пошуковика Google при запиті «Надіслати повідомлення Бараку Обамі» – reddit.com.

Проблему помітили власники смартфонів під управлінням Android. При введенні в графу пошуку фрази «Send a message to Barack Obama» офіційний додаток видає нескінченний рядок випадкових символів замість контактних даних колишнього президента США. Та ж ситуація виникає при схожому запиті «How to send a message to Barack Obama».

Користувачі відзначили, що баг практично не впливає на роботу програми: всі інші запити обробляються правильно. В офіційній програмі для iOS-пристроїв і в браузерній версії запит «Надіслати повідомлення Бараку Обамі» працює без проблем.

Читайте також: Обаму попросили терміново відростити бороду

У серпні 2017 року помилка співробітників Google призвела до часткового відключення Інтернету в Японії. Виявилося, що працівники компанії ввели неправильні дані в протоколі динамічної маршрутизації, через що провайдери не змогли підключитися до Інтернету або зіткнулися з вкрай низькою швидкістю з’єднання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему