27 Лютого 2018
Новини

Волиняни завоювали золото, срібло та бронзу на чемпіонаті Україні з пауерліфтингу

Волиняни завоювали золото, срібло та бронзу на чемпіонаті Україні з пауерліфтингу

Свій виступ на чемпіонатах України з пауерліфтингу, жиму лежачи та класичного жиму лежачи завершила команда Volyn Strength мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика».

Змагання відбувалися у м. Коломия. З 9 днів чемпіонатів волиняни здобули 5 золотих нагород, 3 срібних та 2 бронзові!

Про це повідомив Заслужений тренер України з пауерліфтингу Хом’як Олег. Тренер команди Volyn Strength.

Читайте також: Троє волинян представлять Україну на чемпіонаті Європи

Зокрема, Малкуш Михайло на чемпіонаті із жиму лежачи у ваговій категорії до 59 кг, витиснувши штангу вагою 155 кг, виконав норматив майстра спорту України, встановив рекорд України серед юніорів та виборов золото у своїй категорії. У чемпіонаті України з класичного жиму лежачи у спортсмена теж золото серед юніорів.

Читайте також: 200 спортсменів вперше з’їхалися до Луцька на змагання з греплінгу

Приходько Оксана у ваговій категорії до 52 кг також завоювала золоту нагороду, впоравшись із вагою у 112,5 кг, та посіла третє місце в абсолютному заліку серед жінок! Приємним моментом стало вручення посвідчення майстра спорту України під час нагородження Оксани з рук президента Федерації пауерліфтингу України Сіражутдіна Базаєва.

Бабілясь Софія, вдало використавши всі три спроби, витиснула штангу вагою 72,5 кг та стала срібною призеркою чемпіонату України із жиму серед юніорок у ваговій категорії до 63 кг.

Воробйова Ірина стала срібною призеркою чемпіонату України з класичного жиму лежачи з особистим рекордом у 100 кг у ваговій категорії до 72 кг( власна вага Ірини – 67 кг).

На чемпіонаті України з класичного жиму лежачи серед ветеранів виступали двоє членів команди Volyn Strength. Деняк Сергій у віковій групі Мастерс 2 (спортсмену 52 роки) виборов золоту нагороду, показавши результат 155 кг у ваговій категорії до 105 кг. Томашевич Андрій, підкоривши штангу вагою 185 кг, посів друге місце у ваговій категорії до 120 кг( власна вага – 106) першої вікової групи серед ветеранів.

У чемпіонаті України з пауерліфтингу серед юніорок Юлія Осіїк посіла третє місце з результатом 402,5 кг, у сумі триборства (присідання – 172,5 кг, жим – 85 кг, тяга – 145 кг) у категорії до 63 кг.

Сухорутченко Микита у запеклій боротьбі виборов третє місце серед юніорів вагової категорії до 74 кг. Результат спортсмена 302,5 кг у присіданні, 190 кг у жимі лежачи та 262,5 кг у тязі.

Останнім акордом став виступ майстра спорту України міжнародного класу Гронович Оксани, яка в напруженій боротьбі завоювала золоту нагоду чемпіонату, обійшовши суперницю в останній спробі тяги – 172,5 кг. В сумі триборства спортсменка зібрала 427,5 кг – присідання – 160 кг, жим – 95 кг, тяга – 172,5 кг у ваговій категорії до 57 кг!

Вітаємо волинських пауерліфтерів з перемогами!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали