27 Лютого 2018
Новини

З березня вхід в Луцьку міську раду лише за перепустками

З березня вхід в Луцьку міську раду лише за перепустками

Доступ здійснюватиметься з використанням електронних пластикових перепусток. Подібний пропускний режим уже налагоджений в інших міських радах України.

Уже з 1 березня цього року змінюються правила пропускного режиму в приміщенні Луцької міської ради. Зокрема, використовуватиметься система контролю та управління доступом (СКУД).

Як розповіли в господарсько-технічному відділі міської ради, запроваджені зміни не обмежують права громадян на доступ до приміщення міської ради, а лише впорядковують його процедуру, визначають єдиний порядок пропуску осіб (працівників, відвідувачів) та спрямовані на підвищення рівня безпеки.

Пластикову перепустку можна попередньо замовити або отримати безпосередньо у приміщенні на посту відповідального чергового після пред’явлення документу, що засвідчує особу.

Щоб пройти до приміщення міськради, можна також з використати перепустки виконавчого органу відповідно до мети відвідування. Для цього необхідно у телефонному режимі повідомити про свій візит виконавчий орган, відповідальні працівники якого зобов’язані надати доступ до  приміщення.

З повним змістом Порядку роботи та використання СКУД при здійсненні пропускного режиму можна ознайомитись на офіційному сайті Луцької міської ради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему