23 Лютого 2018
Новини

Під Луцьком накрили підпільний цех, де розливали «пальонку»

Під Луцьком накрили підпільний цех, де розливали «пальонку»

Волинські фіскальники звітують про результати спецоперації «Акциз-2018» – вони припинили діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольного фальсифікату.

Волинські правоохоронці днями припинили діяльність підпільного спиртогорілчаного заводу, який розливав і, очевидно, постачав у торгові точки краю «палену» оковиту.  Накрили незаконний цех із масового виготовлення горілчаного сурогату в результаті проведеної спецоперації «Акциз-2018». Про це інформує прес-служба Головного управління Державної фіскальної служби України у Волинській області.

За даними регіонального управління ДФС, підпільний цех «бодяжники», мешканці Луцького району, влаштували на складі одного з фермерських господарств.

Читайте також: Контрабандний алкоголь на 800 тис. гривень виявили на Волині

Співробітники податкової міліції Волині, здійснюючи санкціонований обшук, застали трьох робітників «цеху» на гарячому за розливанням небезпечного сурогату в тару з маркуванням популярних горілчаних марок. Ті наливали «паленку» у неприйнятних санітарних умовах. Крім того, на території виявили транспортний засіб, яким, імовірно, зловмисники розвозили фальсифікат.

За результатами проведених заходів правоохоронці вилучили з незаконного обігу більш як 3000 л готового сурогату та рідини для його виробництва орієнтовною вартістю 800 тис. грн, 4000 марок акцизного податку з очевидними ознаками підроблення, порожню скляну тару та інше начиння для виготовлення підробленого спиртного.

Нагадуємо, У Луцьку викрили масове виробництво сурогатного алкоголю

Вирішується питання про призначення судових експертиз. Підакцизну продукцію, оснащення та авто, яким розповсюджували «паленку», вилучили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему