23 Лютого 2018
Новини

Хто поїде на Євробачення від України: за 2 дні до фіналу

Хто поїде на Євробачення від України: за 2 дні до фіналу

В ніч із суботи на неділю дізнаємося, хто поїде на Євробачення від України, а поки розповімо про учасників

Tayanna

Співачка вже вдруге бере участь у нацвідборі, до цього Tayanna робила дві спроби підкорити шоу «Голос країни»: першого разу до неї ніхто не повернувся, а вдруге вона дійшла до фіналу. За минулий рік співачка рідко з’являлася з концертами, зате брала участь як солістка в балеті «Великий Гетсбі» замість Поліни Гагаріної, котра виконувала пісню Костянтина Меладзе. До речі, в нацвідборі вона збиралася співати іншу пісню – «Квітка», але оскільки композиція була оприлюднена до 1 вересня 2017-го, артистці довелося взяти іншу – «Леля».

Melovin

20-річний Костя Бочаров (справжнє ім’я артиста) родом з Одеси. Два роки тому він став переможцем «Х-Фактора», запам’ятався не тільки вокалом, а й епатажним іміджем – різнокольоровими очима і волоссям. Відтоді у нього сформувалася така фан-база, що шанувальниці тричі виводили його в нацвідборі на перше місце шляхом смс-голосування. Він навчався в школі народного театру «Самоцвіти», а одним з його педагогів із театральної майстерності була Наталя Бузько, актриса комік-трупи «Маски-шоу».

Kadnay

Назва колективу походить від прізвища фронтмена – Дмитра Кадная (28 років). Він же автор композицій. Клавішні партії, гітара, бек-вокал – за Філом Коляденком (24 роки), сином шоумена Дмитра Коляденка. Гурту п’ять років. За минулий рік вони видали кілька україномовних треків (раніше співали англійською та російською), зняли кліп у дорогого Алана Бадоєва на пісню «Відчуваю» і дали концерт на майданчику на тисячну аудиторію. А цьогоріч хлопці номіновані на музпремію Yuna як «найкраща поп-група».

Vilna

Ірина Василенко, яка брала участь у п’ятому сезоні «Х-Фактору», тільки напередодні нацвідбору стала Vilna, а до цього виступала як Eria. 30-річна співачка народилась у Вінниці, створювала комп’ютерну графіку, а зараз їздить з гастролями по Україні з рок-оперою «Mozart. Leconcert », де грає дружину композитора. Сценічний костюм у вигляді шаманського плаща для Ірини створила дизайнер Леся Патока, яка до цього придумала та зробила окремі елементи і сценічні костюми для гуртів Pani Valkova, Onuka і Джамали.

Laud

20-річний Влад Каращук – музикант у четвертому поколінні. Його батько – кларнетист, мама і бабуся – піаністки, а дід був наймолодшим директором інституту ім. Глієра. Зараз Влад є студентом цього училища. З п’яти років почав навчатися грі на гітарі, а у вісім став лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів гітаристів. На «Голосі країни» був у команді Івана Дорна і зізнавався, що його надихає Джастін Тімберлейк. А зараз ним займається продюсер Джамали Ігор Тарнапольський.

The Erised

Вокалістка Соня Сухорукова і троє хлопців ще до свого першого концерту в 2015 році випустили дебютний міні-альбом на британському лейблі. Соня була випускницею «Фабрики зірок» і «Голосу країни», Ігор Кириленко в складі Hidden Element випустив понад 20 електронних релізів, а Олександр Люлякін – барабанщик з «Бумбоксу». Цікаво, що один з музикантів робив аранжування пісні співака Constantin, який також брав участь у першому півфіналі та, за словами Соні, намагається до неї залицятись.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали