22 Лютого 2018
Новини

Кролики позбавили роботи британського фокусника

Кролики позбавили роботи британського фокусника

Британець Ієн Рагг протягом тридцяти років працював фокусником, однак був змушений розлучитися зі своєю професією. Виявилося, що у чоловіка алергія на кроликів, яких він повинен виймати з капелюха на кожній дитячій вечірці.

Спочатку Ієн вважав, що мучиться від нападів полінозу, оскільки його очі починали сльозитись і червоніти. Перший алергічний напад стався у нього 28 років тому. Згодом чоловік звернув увагу на те, що його алергія загострюється щоразу, коли він проводить фокуси.

Тоді британець припустив, що організм по-особливому реагує на кроликів. Алергія виникала навіть у той момент, коли ці тварини перебували у клітці на столі поруч із фокусником.

Усі спроби здолати неприємний розлад виявилися марними.Чоловік зізнається, що пробував різні ліки, але жодний з препаратів не спрацював, адже спочатку він лікував саме поліноз. Тоді Ієн вирішив закінчити кар’єру. Що ж стосується двох його чудових кроликів, то фокусник віддав їх у хороші руки.

Читайте також: У чоловіків може бути алергія на оргазм?

«Хтось може подумати, що мені просто варто відмовитися від кроликів у шоу, але в моїй справі це ключовий елемент програми, – розповідає Ієн. – З роками симптоми ставали все тяжчими. Дійшло до того, що алергія заважала мені дихати. Я віддав обох кроликів, адже не можу з’являтися на дитячих святах і днях народження без вухастих».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему