22 Лютого 2018
Новини

«Лялькар» виготовив 26 мумій

«Лялькар» виготовив 26 мумій

Реальна історія, яка страшніша за будь-який фільм жахів.

Ленінський районний суд у Росії продовжив лікування 51-річного «лялькаря» Анатолія Москвіна. У 2011 році в його квартирі знайшли 26 мумій, виготовлених із викопаних на кладовищах останків дівчаток – пише life.ru.

Анатолій Москвін закінчив аспірантуру МДУ і викладав кельтологію в Нижньогородському лінгвістичному університеті. Він професійно займався некрополістикою і написав кілька досить значущих наукових статей, присвячених історії кладовищ.

Ніхто не здогадувався, що цвинтарі цікавлять Москвіна не тільки з наукового погляду. І коли хтось став регулярно розкопувати могили дівчаток, видатний учений далеко не відразу потрапив під підозру. Яким чином слідчі вийшли на слід «розкрадача гробниць» – історія замовчує, але обшук у квартирі Анатолія Москвіна привів у жах навіть бувалих оперативників...

Це була страшна знахідка: 26 дивних ляльок у людський зріст. Найзбоченіший розум не міг би припустити, що це реальні людські трупи. І тільки нестерпний запах бальзамних розчинів і розкладання тіл свідчив, що це «нехороша квартира»... Тіла Москвін видобував зі свіжих могил. Там же виявилися старовинні інструкції з виготовлення мумій і карти місцевих кладовищ.

Читайте також: Масового вбивцю не могли екстрадувати до Росії через страх польоту

До створення ляльок божевільний учений підходив творчо: більшу частину з них він «удосконалив» музичними механізмами від іграшок або шкатулок. При дотику такі мумії починали співати або видавати інші звуки.

Москвін викопував лише тіла без будь-яких зовнішніх пошкоджень. Тобто попередньо він дізнавався, від чого померла та чи інша дівчинка... «Іграшки», які  вже набридли,  психопат повертав назад у могили. За його власним зізнанням, за весь час через його руки пройшло більше 80 тіл...

Нагадуємо, Священик ґвалтував дівчаток у кочегарці

Психіатрична експертиза визнала Москвіна неосудним, і він був відправлений на примусове лікування з діагнозом «шизофренія». Термін його перебування в клініці неодноразово продовжувався. Ось і цього разу Ленінський районний суд продовжив лікування вже 51-річному «лялькареві». Чи вийде він коли-небудь на свободу – невідомо, але одне можна сказати напевно: в реальному житті часом відбуваються моторошні історії, які набагато страшніші за будь-який фільм жахів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему