21 Лютого 2018
Новини

Перша леді України презентувала на Волині «Книгу Миру»

Перша леді України презентувала на Волині «Книгу Миру»

Сьогодні у Луцьку вперше з робочим візитом перебуває дружина Президента України – Марина Порошенко.

У Волинському обласному ліцеї з військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні разом з учнями долучилися до всеукраїнського проекту «Книга Миру». Його започаткували 4 роки тому. У Книгу вклеюють світлини загиблих бійців АТО, а діти героїв пишуть побажання Україні.

«Ця книга – це українська Біблія, де зібрані дитячі молитви за мир та спокій на українській землі. Сьогодні ми відкриваємо нову чисту сторінку двадцятого регіону, Волині», - зазначила Порошенко.

На згадку про зустріч із першою леді країни ліцеїсти отримали книги Шона Кові «Сім навичок високоефективних підлітків». Марині Порошенко подарували Холмську ікону Божої Матері.

Волинь стала 20-м регіоном, де презентували «Книгу Миру».

У рамках візиту також підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». За словами Марини Порошенко, вже цього року відкриють 18 інклюзивно-ресурсних центрів, куди братимуть діток, починаючи з дворічного віку. Центри планують створити в об’єднаних територіальних громадах та районах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали