20 Лютого 2018
Новини

21 лютого: кого привітати з днем ангела

21 лютого: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Захар та Феодор.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЗАХАР

Ім’я Захар походить від давньоєврейського імені Зехарья (Зехаріаху), що означає «Господь згадав» ( «Яхве згадав»), «згаданий Господом», «пам’ятний Господу», «пам’ятає Господа». В сучасності більш поширеною формою стала коротка форма імені.

Захар – добродушний, поступливий, уважний і турботливий чоловік. Він дуже сентиментальний і обожнює дивитися фільми про кохання. Захар не знає, що таке користь, він чуйний і готовий у будь-який момент прийти на допомогу. Характеру Захара не вистачає твердості й наполегливості, через що його добротою часто користуються оточуючі. Захар обожнює природу, якщо у нього буде можливість купити землю, він обов’язково нею скористається і займеться вирощуванням плодових дерев. У Захара буде спокійне життя, без особливих потрясінь. Ще в дитячі роки Захар проводить час за конструктором, його дуже цікавить техніка. Саме тому Захар часто вибирає роботу водія.

На роботі він буде скромним і чуйним співробітником. Для досягнення успіху в професійній діяльності Захару доведеться навчитися проявляти твердість із колегами, а також почуття гумору. Тоді Захар зможе побудувати кар’єру у сферах, де необхідні терпіння і аналітичний склад розуму. Жінки дуже тягнуться до Захару завдяки його чуйності. Дружиною Захара часто стає кинута кимось жінка, що отримала в стосунках з Захаром потрібні розраду і співчуття. Одружується цей чоловік, як правило, в пізні роки, часто у його обраниці вже є дитина. На жаль, добродушність і м’якість Захара, як правило, призводять до того, що дружина займає в родині чільну позицію. У цьому випадку необхідно, щоб дружина Захара проявляла тактовність у спілкуванні з чоловіком, інакше вона може завдати травму цьому чутливому чоловікові.

Захар любить займатися домом, у вихідний день його можна побачити за прибиранням житла. Він ніколи не зрадить своїй дружині. Захар найчастіше має дітей чоловічої статі. Працюючи в домі, він залучає до цього дітей, вважаючи, що найкраще виховує людину саме робота. Навчання дітей Захара буде перебувати під постійним його контролем, він завжди ходить на батьківські збори. Захар – товариська людина, із задоволенням запрошує в гості і своїх друзів, і просто випадкових знайомих. Захар підтримує хороші відносини з сусідами. Розлютити цього чоловіка вкрай складно, і, якщо таке станеться, незабаром злість зміниться спокоєм і навіть незручністю. Справжнім другом Захара стане той, хто не тільки отримує допомогу, а й сам в будь-який момент може її надати.

ФЕОДОР (ФЕДІР)

Ім’я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему