19 Лютого 2018
Новини

Височезний відвідувач кінотеатру розсмішив Мережу. Відео

Височезний відвідувач кінотеатру розсмішив Мережу. Відео

В Інтернеті ажіотажу наробив аномально високий відвідувач кінотеатру в американській Каліфорнії, котрий прийшов на прем’єру нашумілої стрічки «Чорна пантера». Практично одразу стало зрозуміло, що цей височезний джентльмен у плащі з капелюхом – це двоє спритників, які надумали прослизнути до кінозали з одним квитком. Пише видання The Sun.

Читайте також: Найбільш очікувані фільми 2018 року 

Один із хлопців виліз на плечі другому і сховав приятеля під довгим вбранням. Довготелесий (м’яко кажучи) пан здійняв біля кас справжній фурор, його почали знімати на смартфони люди, пирскаючи від сміху. В підсумку, щоб потрапити на сеанс, юнакам таки довелося купувати два квитки. Зате вони отримали свою частину слави й популярності, насмішивши соцмережі.

Невдовзі відео з трюкачами, зняті з різних ракурсів, з’явилися в Мережі. А один з колишніх працівників кінотеатру, куди намагалися у такий хитрий спосіб потрапити креативні американці, залишив коментарій, що уже тільки за винахідливість пропустив би хлопців на кіно. Ролики з «високим джентльменом» стали вірусними і набирають дедалі більше переглядів у Інтернеті.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали