19 Лютого 2018
Новини

19 лютого: кого привітати з Днем ангела

19 лютого: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Христина, Максим, Марія

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ХРИСТИНА

Ім’я Христина утворене від латинського імені Christianus, що означає «християнка». У православних святцях згадується ім’я Христина, в католицьких – Християна (Крістіана), Христина (Христина, Крістена). Св. Христина в Західній Європі є покровителькою психіатрів і лікарів, звернення до неї, як вважається, виліковує від психічних і нервових розладів.

Характер Христини нагадує материнський. Вона кмітлива, рухлива дівчинка, з прекрасно розвиненою пам’яттю. Дуже спостережлива, хоча з боку здається, що вона сором’язлива. Рішення приймає обдумано. Власниця цього імені легко налагоджує контакти з незнайомими людьми. В особистому житті Христина досить мінлива. Вона відчуває потребу у взаємних почуттях. При цьому дуже швидко закохується і розчаровується. Христину буває складно зрозуміти. У неї непростий внутрішній світ і бурхливий темперамент. Безліч чоловіків приділяють увагу Христині. Вона не любить, щоб друзі втручалися в її особисте життя. Христина цінує свою сім’ю. Часто їй попадається ревнивий чоловік. Не завжди можуть знайти взаєморозуміння зі свекрухою. У зимових Христин зазвичай народжуються дівчатка. Дуже щаслива в шлюбі осіння Христина. Вона вміє згладжувати конфлікти, поступатися чоловікові. Христина прагне створити сімейне вогнище з надійним і добрим чоловіком. У колективі Христина з усіма намагається підтримувати хороші взаємини, може постояти за себе. Жінка з цим ім’ям намагається домогтися високого становища в суспільстві, вибрати високооплачувану роботу. Якщо ж вона стане домогосподаркою, то буде вважати своє життя нещасним. Христина гостро реагує на критику на свою адресу, дуже любить компліменти, часто буває розважлива і вміє вчасно скористатися слабинками інших людей.

 

МАКСИМ

Ім’я Максим має латинське походження і в перекладі означає «найбільший». Характер Максима сильно залежить від того, на чому акцентували увагу його батьки при вихованні. Так, Максиму притаманні і гордість, і честолюбство.

У дитинстві він спокійний, захоплюється книгами і марками, любить відвідувати дитячі спектаклі. За шкільні роки хлопчик набирає великий багаж різноманітних знань. Енергійності Максима можна тільки позаздрити. Однак гордість штовхає цього чоловіка на вчинки, що викликають опір оточуючих. Зламавшись, чоловік із цим іменем втратить упевненість у собі, досить імовірно, що впаде в депресію. Для Максима дуже важливо бути помірним у всьому. Часто на життєвому шляху Максима з’являються сильні покровителі, які допомагають йому уникнути сумної долі. Однак при цьому він повністю втрачає самостійність. Пік успіху для Максима припадає на першу половину його життя. Як правило, Максима тягне на інтелектуальні заняття, особливо привабливі для нього елітні кола. Подорослішавши, Максиму слід змінити свій рід занять і життєві орієнтири, але часто він забуває це зробити і виглядає смішно і безглуздо, намагаючись молодитися. Не всі Максими в змозі подолати своє самолюбство і гордість. Ті з них, хто зміг це зробити, стають неординарними і видатними особистостями. Максим володіє чималими інтелектуальними здібностями і масою енергії. Врівноважений і солідний чоловік, який переріс юнацький максималізм, представиться як Максим, а якщо гордість і завищена самооцінка досі керують цією людиною, то він, найімовірніше, назве себе Максом. За вдачею Максим швидше екстраверт. Він не позбавлений дипломатичності, здатний добре розуміти інших. Максим легко переконає вас у чому завгодно, особливо якщо йтиметься про любов і почуття. Чоловік із цим ім’ям успішно маніпулює людьми, в чому йому допомагають властиві йому уява й інтуїція. В глибині душі Максим упевнений, що саме він – господар життя. Він доброзичливий до людей, без роздумів прийде на підмогу. Досягти великих висот Максиму допоможе тільки захоплення професією. Найчастіше чоловік із цим іменем стає журналістом або фотохудожником. На протилежну стать Максим починає звертати увагу дуже рано. Свою супутницю він завжди буде підкорювати своїм терпінням і спокоєм у ті хвилини, коли від емоційного вибуху, здавалося б, не втриматися. Однак власною думкою нехтувати цей чоловік не дозволить. Максим може часто закохуватися, але на зраду не піде. Він вірний сім’ї і дітям. Часто поруч із Максимом опиняється владна жінка, яка допомагає йому втриматись осторонь від поганого.

 

МАРІЯ

Ім’я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені – гірка, улюблена, уперта.

Маша – добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття –побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді мають імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов’язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали