15 Лютого 2018
Новини

У Володимирі-Волинському шість пар поєднали долі у День закоханих

У Володимирі-Волинському шість пар поєднали долі у День закоханих

Шість подружніх пар поєднали свої долі у День закоханих у Володимирі-Волинському. Серед них - 22-річна львів’янка Юлія Філіпович та 29-річний володимирчанин Руслан Форманюк.

Молоде подружжя познайомилося п’ять місяців тому під час спортивних змагань у Тернополі, на яких дівчина була суддею, а хлопець - учасником. За місяць він освідчився, а вже незабаром обоє поїхали за кордон подорожувати. Юлія – учасник бойових дій. Два з половиною роки ця тендітна дівчина захищала країну від агресора у складі добровольчого батальйону «Правий сектор». Зізнається, довелось чимало пережити і побачити, бо потрапила у вир подій у найгарячіші роки проведення антитерористичної операції. Але ні про що не шкодує, бо робила це за покликом серця.

На запитання, чому обрали саме цей день для одруження? Наречена говорить, що спеціально не прив’язувались до дати, просто так співпало. Весілля планують відсвяткувати навесні у Львові. Мама Руслана зізнається, що дуже задоволена вибором сина, бо такої оптимістки як Юля, годі й пошукати. Вона завжди підбадьорить, знайде вихід з будь-якої ситуації, а головне – син щасливий з нею.

Читайте ще: Літні подружжя поділилися секретами щасливого шлюбу

У цей день біля ДРАЦСу була оформлена фотозона, куди ввечері приїхали  пари, щоб взяти участь у святковій фотосесії. Музичний супровід забезпечили викладачі дитячої музичної школи Ольга Манахова та Ірина Болотюк. Начальник відділу Володимир-Волинського ДРАЦСу Алла Войтюк вручила молодятам свідоцтва про шлюб та привітала з одруженням.

Нагадаємо, У День закоханих 32 пари луцьких молодят стали на рушничок щастя

                   Топ незвичайних весіль українців

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему