15 Лютого 2018
Новини

Кривава стрілянина у школі забрала як мінімум 17 життів

Кривава стрілянина у школі забрала як мінімум 17 життів

У Сполучених Штатах чергове масове вбивство у стінах середньої школи. Цього разу загинули щонайменше 17 осіб. За зброю узявся колишній учень навчального закладу.

У середу, 15 лютого, кривавий інцидент стався у середній школі американського міста Паркленд, штат Флорида. Озброєний гвинтівкою молодик розстріляв 17 людей, що перебували в шкільному приміщенні. Ще близько двох десятків отримали вогнепальні поранення. Імовірно, щоб виманити учнів у шкільний коридор, убивця увімкнув пожежну сигналізацію. Після чого відкрив по них вогонь із штурмової гвинтівки AR-15. Про це пише видання dailymail.co.uk.

Стрілка затримали силовики, ним виявився колишній вихованець цієї школи. Поліція навіть назвала ім’я затриманого – 19-літній Ніколас Круз. Поранені в результаті стрільби діти та педагоги доставлені у лікарні.

Читайте ще: Оргії, вбивства і зґвалтування: як Чарльз Менсон перетворився в «сатану»

Мотиви нападника, який вчинив криваву бійню в стінах власної школи, встановлюються. Відомо, що торік хлопця виключили із цього освітнього закладу через «дисциплінарні причини». Також повідомляється, що Крузу спершу вдалося вислизнути від поліції: він вибіг з будівлі разом із сотнями нажаханих учнів, прикинувшись одним із них. Та потім правоохоронці його упіймали на території.

Нагадаємо, У США Санта-Клаус розстріляв хелловінську вечірку

                   Жах! Стрілянина в церкві Техасу, є жертви

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали