15 Лютого 2018
Новини

Жінка полізла у багажний сканер по свою сумку і отримала рентген-знімки

Жінка полізла у багажний сканер по свою сумку і отримала рентген-знімки

Громадянка Китаю настільки переживала про цілісність своєї ручної поклажі, що без зайвих роздумів пірнула разом з нею у нутро багажного сканера.

Днями дивний інцидент стався на залізничній станції китайського міста Дунгуань. Як відомо, подорожні часто бояться за свій багаж і стараються не лишати його без нагляду, та жіночка із провінції Гуандун переплюнула їх усіх. Пише видання dailymail.co.uk.

Вона настільки переживала, що її сумку поцуплять злодії, що, попри вмовляння персоналу залізниці, полізла за нею в багажний сканер. Уявлення не маємо, що настільки цінного було у дамській сумочці, та знімки, отримані у результаті сканування ручної поклажі і її хазяйки, вийшли вражаючими. Прямо зразки сучасного мистецтва!

В результаті на рентгенівських знімках, зроблених сканером, закарбувалася жіноча фігура у взутті на каблуці, що міцно вчепилася в ручку торби. Більше того, зі слів співробітників служби безпеки залізничної станції, злізши зі стрічки сканера, китаянка ще раз перевірила вміст сумочки. Ну а раптом що зникло!

Читайте ще: 6,5 мільйона переглядів на YouTube: мовчазна кухарка з Китаю здобула світову славу

                     У Китаї знайшли рештки Будди

Відзначається, що нині в Китаї тривають новорічні свята, тож пасажиропотік просто неймовірний. Китайці їдуть у гості до рідні, везучи в багажі подарунки та великі суми грошей. Тож, можливо, така обережність китайської пані частково і виправдана. Утім, керівництво вокзалу застерігає пасажирів утриматися від таких вчинків у подальшому, адже випромінювання сканера для багажу може завдати шкоди здоров’ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему