15 Лютого 2018
Новини

У Нью-Йорку на тижні моди дебютував 10-літній трансгендер

У Нью-Йорку на тижні моди дебютував 10-літній трансгендер

Школяр, який вважає себе андрогіном і любить одягати сукенки диснеївських принцес, узяв участь у модному показі.

Сенсацією Тижня моди, що проходив у американському Нью-Йорку, став 10-річний хлопчик Десмонд Наполес, котрий вийшов на подіум і вбраннях від бренда Gypsy Sport. Причому малолітній манекенник незвичайний не тільки своїм ніжним віком – Десмонд є моделлю-трансгендером. Пише видання independent.co.uk.

У своєму інтерв’ю після показу він розповів, що почав одягати жіночий одяг у віці двох років, особливо любив взути туфлі мами на підборах і розгулювати у них по будинку. А також раз у раз випрошував у батьків купити йому плаття принцеси із диснеївських мультиків, зокрема Ельзи із «Холодного серця». Із шести років хлопець відвідує балетну школу, де, окрім трико, одягає і пухнасту пачку.

Помітивши такі вподобання свого сина, батьки були занепокоєні його поведінкою. Найбільше боялися реакції оточення і можливої агресії ровесників щодо їхнього сина. Коли ж звернулися по консультацію до терапевта, то почули рекомендацію дозволити дитині розвиватися природно, вивчаючи свої смаки в одязі, іграшках і заняттях. Та з кожним роком інтерес хлопчика до дівчачих сукенок тільки зростав. І в 2014-му Десмонд навіть знявся у кліпі співака-трансексуала Jinkx Monsoon, після чого прославився на всю країну.

Читайте ще: Обкладинку Playboy прикрасить напівголий трансгендер

Свою зовнішність сам хлопчик, який з’явився на показі в чорному блейзері з вікторіанськими рюшами на комірці, описує як «андрогінна». А власний стиль школяр, який фанатіє від різних модних штучок, називає химерним словосполученням «авангардний дрег».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему