15 Лютого 2018
Новини

Леонардо Ді Капріо зустрічається з молоденькою моделлю

Леонардо Ді Капріо зустрічається з молоденькою моделлю

43-річний актор Леонардо Ді Капріо вже давно отримав славу актора, який не заводить романи з актрисами, а натомість зустрічається з молоденькими моделями.

Наприклад, ще у 90-х у ЗМІ часто розголошувалися його стосунки з моделлю Хеленою Крістенсен. З 2000-го по 2005 рік актор зустрічався з бразильською моделлю Жизель Бюндхен, а з 2006-го по 2009 рік зустрічався з ізраїльською моделлю Бар Рафаелі. З червня 2011 року крутив роман з актрисою Блейк Лайвлі. У грудні 2011 року стало відомо, що Лео почав зустрічатися з моделлю нижньої білизни бренда Victoria’s Secret Ерін Хітертон, а у 2013-му Ді Капріо будував стосунки з німецькою моделлю Тоні Гаррн.

Читайте ще: Зірки «Титаніку» допомогли врятувати від раку молоду матір

Зазвичай романи актора не були тривалими. Проте, як зазначає інсайдер, нова пасія знаменитості стала винятком.

Інформація про 20-річну Камілу Морроне, аргентинську модель агентства IMG Models і новоспечену актрису, з’явилася в ЗМІ в середині грудня минулого року. Хоча зазвичай Леонардо ретельно приховує особисте життя, з новою коханою він, навпаки, регулярно з’являється на публіці. А днями закохані вперше вийшли в світ як пара.

Нагадаємо, Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі про вбивцю Чарльза Менсона

Ді Капріо привіз дівчину на святкування дня народження телеведучої Еллен Дедженеріс. Причому актора абсолютно не збентежило, що там була присутня і одна з його колишніх пасій – Блейк Лайвлі. Друзі та знайомі актора зробили висновок, що він дійсно захоплений Камілою і його абсолютно не хвилює, що подумають інші. Протягом вечора Лео не покидав кохану і на мить.

Крім того, за деякими даними, він уже познайомив Морроне зі своїми друзями: минулого місяця пара провела час в Аспені в компанії Тобі Магвайера і інших приятелів Лео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему