14 Лютого 2018
Новини

Дарував дружині той самий подарунок 39 разів поспіль

Дарував дружині той самий подарунок 39 разів поспіль

Американець уже 39 років дарує своїй коханій ту ж саму коробку цукерок, але не тільки з міркувань економії. Історію сімейної традиції він розповів телеканалу wtnh.com.

Рон і Донна Крамери з міста Альбукерка в штаті Нью-Мехіко познайомилися в 1979 році: чоловік працював страховим агентом і постукав у двері коханої, щоб запропонувати свої послуги. Незабаром вони почали зустрічатися, і на перший же День святого Валентина Рон подарував дівчині її улюблені цукерки з темного шоколаду з кремовою начинкою.

У магазині чоловікові сказали, що, якщо він збереже коробку, наступного року її знову заповнять цукерками і йому не доведеться знову платити за упаковку. Так він і робив протягом наступних 38 років.

У 2014 році Донні діагностували деменцію, а в серпні 2015-го жінку довелося відправити в будинок для людей похилого віку, адже вона не могла нічого робити самостійно. «День, коли нас розлучили, був найсумнішим у моєму житті», – зазначив Крамер.

Він усвідомлює, що дружина може забути його в будь-який день, тому намагається проводити з нею якомога більше часу і дотримуватися всіх сімейних традицій. Донна дуже цінує старання чоловіка, зізнається, що любить його так само сильно, і називає «хранителем».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему