14 Лютого 2018
Новини

YouTube придумав покарання для «шкідливих» блогерів

YouTube придумав покарання для «шкідливих» блогерів

Керівництво найбільшого відеохостингу YouTube вирішило карати блогерів, що публікують «шкідливий» контент, повідомляє support.google.com.

Згідно з оновленою політикою, YouTube залишає за собою право тимчасово позбавити «шкідливий для спільноти» канал можливості показувати рекламу. Крім того, автор неналежних роликів ризикує втратити доступ до преміальних програм монетизації Google Preferred і YouTube Originals.

Представники відеохостингу також пообіцяли, що ролики, які порушують правила, ніколи не потраплять у вкладки «В тренді» або «Рекомендоване». При цьому покарання можуть відрізнятися залежно від ситуації. «Наша команда експертів з питань політики аналізуватиме кожен випадок і повідомлятиме будь-якого творця, поведінка якого призводить до втрати привілеїв», – йдеться в повідомленні YouTube.

На початку лютого генеральний директор YouTube Сьюзан Войчицька заявила, що одним із головних завдань у 2018 році для неї стало створення чіткої політики відносно блогерів, які завдають значної шкоди для суспільства. Найімовірніше, йшлося про американського блогера-мільйонера Логане Поле, який на початку року поглумився над трупом в японському лісі самогубців Аокігахара. За це адміністрація YouTube позбавила Пола грошей, відключивши монетизацію на всіх його каналах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему