13 Лютого 2018
Новини

З’їли шоколадну наречену в сукні за мільйон доларів

З’їли шоколадну наречену в сукні за мільйон доларів

Відвідувачі виставки BRIDE Dubai 2018 у місті Дубай (ОАЕ) з’їли торт у вигляді нареченої, який спекла дизайнер Деббі Вінгхем (Debbie Wingham). Про це повідомляє odditycentral.com.

Торт являв собою скульптуру жінки у весільній сукні. Її висота становила 180 сантиметрів, а вага – близько 120 кілограмів. Для доставки торта знадобилися шість вантажників.

На виготовлення «нареченої» пішло 25 кілограмів шоколаду, а її сукня зроблена з 50 кіло кондитерської мастики. Плаття прикрашали п’ять тисяч містичних квітів ручної роботи і десять тисяч їстівних перлин. Крім того, у вбранні і головному уборі ховалися п’ять справжніх перлин, вартість кожної з них – 200 тисяч доларів.

За свою кар’єру Вінгхем виготовила туфлі вартістю 16 мільйонів доларів, плаття з діамантами вартістю 4,8 мільйона доларів і найдорожчий у світі весільний торт, який обійшовся покупцеві в 67 мільйонів доларів.

У 2017 році повідомлялося, що засохле тістечко з весілля Дональда Трампа, яке пройшло в 2005 році, продали на аукціоні за 2240 доларів. Перед продажем десерт пролежав у картонній коробці 12 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему