12 Лютого 2018
Новини

У двох районах на Волині поліцейські станції запрацюють вже в лютому

У двох районах на Волині поліцейські станції запрацюють вже в лютому

Загалом протягом року в області буде створено 38 поліцейських станцій. Перші запрацюють у Луцькому та Горохівському районах.

«Поліцейська станція об’єднуватиме спільну роботу дільничних офіцерів поліції, груп швидкого реагування патрульної поліції та громади», - зазначив начальник головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Службові приміщення дільничного офіцера поліції будуть обладнанні належною комп’ютерною технікою з можливістю доступу до інформаційної бази даних системи МВС, а також всесвітньої мережі Інтернет. У них буде також передбачено кімнати для роботи працівників ювенальної превенції з дітьми,  працівників груп швидкого реагування для оформлення матеріалів та членів  громадських формувань. Інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

До основних функцій та завдань поліцейських станцій відносять, зокрема, забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та порядку, охорону прав і свобод людини, взаємодію поліції з органами правопорядку, органами державної влади та місцевого самоврядування. Громадяни матимуть можливість у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейського.

Створення поліцейських станцій здійснюватимуть, зокрема, в рамках реалізації місцевих програм з профілактики злочинності та охорони громадського порядку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему