12 Лютого 2018
Новини

Дешевий хетчбек Renault присвятили Капітану Америці і Залізній людині

Дешевий хетчбек Renault присвятили Капітану Америці і Залізній людині

Компанія Renault підготувала спеціальну версію компактного хетчбека Kwid, присвячену супергероїям всесвіту Marvel. Машини, які отримали приставку Super Hero Edition, виконані в стилістиці Залізної людини і Капітана Америка – пише motor.ru.

Хетчбек для шанувальників Тоні Старка забарвлений в червоний і золотистий - кольору костюма Iron Man. На нижній частині задніх дверей нанесений напис «Невразливий» (Invincible). На двері багажника присутній схематичне зображення дугового реактора.

Renault Kwid, присвячений «Капітану Америка», пофарбований у білий з акцентами кольору американського прапора. На капоті хетчбека зображений щит супергероя. Деталі інтер'єру обох машин пофарбовані у другорядні кольори кузова: в залежності від версії це буде золотий або червоний.

Компактний Renault Kwid дебютував в травні 2015 року. Модель побудована на модульній платформі CMF-A, розробленої спільно з компанією Nissan. Kwid оснащується трициліндровим бензиновим двигуном об'ємом один літр, віддача якого становить 68 кінських сил і 91 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему