9 Лютого 2018
Новини

Найзнаменитіші сцени сексу в історії кіно

Найзнаменитіші сцени сексу в історії кіно

Журнал People склав список культових еротичних сцен в історії світового кінематографа.

До переліку увійшли сцени з «Титаніка» з Кейт Уінслет і Леонардо Ді Капріо, «Примари» з Демі Мур і Патріком Суейзі, «Красуні» з Джулією Робертс, «Дівич-вечір у Вегасі» з Крістен Уіг і Джон Хемм і «Валентинки» з Мішель Вільямс і Райаном Гослінгом, епізоди фільмів «Сутінки. Сага. Світанок» з Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, «Зникла» з Розамунд Пайк і Нілом Патріком Харрісом і «Бал монстрів» з Холлі Беррі і Біллі Бобом Торнтоном.

Автори також включили в перелік лесбійських секс персонажів Наталі Портман і Міли Куніс в «Чорному лебеді» і любовну сцену з фентезійного серіалу «Гра престолів» з Кітом Харінгтон в ролі Джона Сноу і Емілією Кларк, яка зіграла Дейенеріс Таргаріен.

Видання привело уривки з різних інтерв'ю з акторами, які поділилися враженнями від участі в еротичних епізодах. Багато хто відзначив, що зйомки давалися важко. «У   «Сутінках» від нас вимагали зробити епічну сцену сексу всіх часів. Вона повинна була виглядати надприродною, потойбічною, нелюдяною, як кращий секс, який можна уявити. І ми думали: «Чорт візьми, як же ми з цим впораємося?», - розповідала Стюарт.

Портман стверджувала, що відчувала себе дуже ніяково в «Чорному лебеді» з її давньою подругою Куніс: «Я майже переконалася, що зробити це було б набагато легше з кимось, кого ти не знаєш. Але все одно здорово було знімати сцену з подругою, тому що ми могли жартувати над цим».

«Я обожнюю, коли ми добираємося до непристойних сцен», - висловлювалася Кларк про секс Джона Сноу і Дейенеріс. Приємні спогади залишилися також у Кейт Уінслет: «Це було досить красиво. Я пам'ятаю, коли камера перестала знімати і він Ді Капріо встав і пішов, я лежала там і думала: «Як шкода, що це закінчилося».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему