9 Лютого 2018
Новини

Путін зізнався, що у нього немає смартфона

Путін зізнався, що у нього немає смартфона

Президент Росії Володимир Путін, виступаючи на засіданні Ради з питань науки та освіти Новосибірську, зізнався, що у нього як і раніше немає смартфона. Його слова наводить tass.ru.

Глава держави звертався до президента Курчатівського інституту, член-кореспондента РАН Михайла Ковальчука. Вчений у своїй доповіді звернув увагу присутніх на той факт, що для того, щоб обробити всього лише одне голосове повідомлення, сучасному смартфону потрібна така ж кількість енергії, яка необхідна, щоб закип'ятити літр води.

«Михайло Валентинович, ви сказали, що у всіх смартфони є. А у мене немає смартфона, і у вас немає, бачите. А говорите, у всіх є », - сказав Путін.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков ще в 2014 році повідомляв, що у Путіна немає свого мобільного телефону і президент вважає за краще використовувати «іншими видами зв'язку».

В середині листопада минулого року під час саміту АТЕС у В'єтнамі Володимир Путін був помічений з iPhone, що належить міністру економічного розвитку Росії Максиму Орєшкіну. Автори програми «Вести недели з Дмитром Кисельовим» припустили, що главу держави в телефоні чиновника зацікавила «економічна тема».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему