7 Лютого 2018
Новини

Позашляховик з 100-річною гарантією захотіли відправити на Марс

Позашляховик з 100-річною гарантією захотіли відправити на Марс

Німецька компанія Partisan Motors, яка створила позашляховик з 100-річною заводською гарантією, має намір відправити його на Марс.

Для цього фірма побудувала спецверсію машини з чотирма електромоторами і кузовом з вуглепластика, а також порекомендувала Ілону Маску не поспішати з відправкою свого родстера в космос – пише motor.ru.

Планується, що Partisan One Mars Edition доставлять на «Червону планету» по частинах, у вигляді набору для самостійної збірки. Завдяки модульній конструкції позашляховик можна буде швидко зібрати і використовуватися для дослідницьких місій. У компанії відзначають, що для Маска вони можуть побудувати кілька примірників Partisan One.

Як вважають в Partisan Motors, реалізація таких грандіозних планів, як колонізація Марса, неможлива без спеціальних транспортних засобів. І в компанії впевнені, що їх позашляховик в майбутньому стане в один ряд з радянським місяцеходом і місячним автомобілем NASA.

Позашляховик Partisan One створювався для використання в збройних силах. Машина буде випускатися в тридверному виконанні. У компанії готові зробити на її базі пікап, а також модифікації з колісною формулою 6x6 і 8x8. Перші екземпляри One отримають 2,8-літровий турбодизель Fiat потужністю 150 кінських сил, який зможе працювати в парі з електромотором.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему