7 Лютого 2018
Новини

Пишнотілу модель зґвалтували кілька разів

Пишнотілу модель зґвалтували кілька разів

Відома плюс-сайз модель з Колумбії Марія Хіменес Пасіфіко (Maria Jimenez Pacifico) розповіла про те, як її двічі згвалтували. Про це повідомило independent.co.uk.

Про те, що сталося, дівчина повідомила ще в січневому інтерв'ю газеті El Espectador, але історія стала популярною тільки зараз завдяки посту в її Instagram. Своєю публікацією вона привернула до себе увагу світової преси.

За словами моделі, вперше її зґвалтував «так званий друг», коли їй було 15 років. «Він запросив мене на вечірку до себе додому. Ми випили, і він запропонував мене провести. Він сказав, що хоче подбати про мене, а замість цього штовхнув в сад і зґвалтував », - сказала Пасіфіко.

У 22 роки незнайомець підсипав їй щось в напій, відвіз до себе додому і кілька разів зґвалтував. Модель звернулася в поліцію, проте через те, що обвинувачений страждав провалами в пам'яті після аварії і  зміг уникнути покарання.

Довгий час дівчина думала, що сама у всьому винна. Недавній флешмоб meToo, в ході якого жінки по всьому світу ділилися історіями про пережите насильство, допоміг їй усвідомити, що це не так. Модель розповіла про те, що трапилося з нею, щоб надати сміливості іншим жертвам насильства, що не наважуються розповісти про події і звинувачують в цьому себе.

Марія Хіменес Пасіфіко - перша колумбійська плюс-сайз модель. Вона працює з такими брендами, як Dorothy Perkins, Zara і Lindex.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему