7 Лютого 2018
Новини

У 2019 році вийде американська версія серіалу «Абатство Даунтон»

У 2019 році вийде американська версія серіалу «Абатство Даунтон»

Чутки про те, що американці готують свою версію популярного британського серіалу «Абатства Даунтон», ходили ще в 2012-му, через рік після закінчення останнього сезону оригіналу. І тільки через 6 років стало відомо, коли ж проект побачить світло.

Американську версію під назвою «Позолочене століття» покажуть на каналі NBC у 2019 році. Акторський склад поки приховують, проте відомо, що проектом займається творець і сценарист серіалів «Абатства Даунтон» і «Молода Вікторія» Джуліан Феллоуз.

Події розгортатимуться в кінці XIX століття у Нью-Йорку, під час стрімкого підйому економіки США після громадянської війни і реконструкції Півдня. У ті роки зростання економічних показників йшов на сотні відсотків, а індустріальна революція набирала хід не по роках, а по годинах. Рабство відмінили, війна була закінчена, а найбагатших людей країни називали «баронами-розбійниками». Назва «Позолочене століття» походить з книги Марка Твена і Чарльза Уорнера. Та сюжет серіалу не буде основуватися на творі вище названих письменників. Головним героєм серіалу стане Меріан Брук. NBC його описує як малолітнього сина консервативної сім'ї, який пов'язує свою долю з багатою родиною по сусідству. На чолі сусідньої сім’ї залізничний магнат Джордж Рассел (один з тих самих розбійників), щасливий батько розпусного сина Ларрі і чоловік амбіційної Берти.

В одному з інтерв’ю сценарист Джуліан Феллоуз заявив: «Серіал «Позолочене століття» – це реалізація моєї мрії. Я багато років захоплювався цим періодом американської історії, і тепер NBC дав мені шанс показати її сучасній аудиторії. Америка – чудова країна з багатим та цікавим минулим, і ніщо не може дати мені більше задоволення, ніж стати людиною, яка покаже цю захоплюючу історію вам на екрані».

У першому сезоні «Позолоченого століття» буде 10 епізодів.

Фанати кажуть, що важко уявити Абатство без британського шарму і гумору. Проте саме американці на протязі кількох десятиліть творять історію кінематографу. Відтак робота буде варта уваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему