7 Лютого 2018
Новини

Через 40 років помітила пропажу чоловіка

Через 40 років помітила пропажу чоловіка

Мешканка міста Приозерськ в Ленінградській області попросила оголосити в розшук її чоловіка, який 42 роки тому вийшов з дому і не повернувся. Про це пише 47news.ru.

Чоловік пішов після сварки в 1975 році, коли сім'я жила в одному з сіл Пензенської області. Поліцейський, який брав заяву, попросив 78-річну пенсіонерку повідомити прикмети зниклого, але вона так і не змогла згадати, як виглядав чоловік.

Нагадаємо, у грудні 2017 року повідомлялося про мешканку Чечні, яка знайшла зниклу під час першої чеченської війни дочку в дагестанському психоневрологічному інтернаті. Дівчинку евакуювали без документів в 1995 році і доставили в один з соціальних центрів. Її мати займалася пошуками протягом двадцяти років.

В кінці жовтня правоохоронці розшукали жительку Кубані, яка вважалася зниклою безвісти майже 16 років. У листопаді 2001 року 46-річна жінка вийшла зі свого будинку на хуторі Червоний Осередок. Вона знайшлася, коли прийшла оформляти пенсію. Слідчому вона пояснила, що залишила будинок і сім'ю через образи і приниження зі сторони чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему