7 Лютого 2018
Новини

Склад журі «Ліги сміху» оновився

Склад журі «Ліги сміху» оновився

Четвертий сезон Чемпіонату України з гумору «Ліга сміху» стартував із кастингів, які традиційно пройшли в столиці жартів – Одесі.

Цього року на фанатів шоу чекав сюрприз: у тренерських кріслах відбулися значні зміни. До роботи повернеться лише двоє зіркових суддів: Оля Полякова та Ігор Ласточкін. Інші ж крісла будуть зайняті новими суддями, які вже з’являлися на сцені «Ліги сміху». Відтак, новими тренерами стануть учасник «Танці з зірками» та колега Ігоря Ласточкіна по команді «Днепр» комедіант Юрій Ткач. Ще одне місце в журі посів суддя проектів «Модель XL» і «Танці з зірками» хореограф Влад Яма. Наступний зірковий суддя учасниця колективу «Время и стекло» та тренер «Голос. Діти 4» Надя Дорофєєва. Актор серіалу «Слуга народу» Станіслав Боклан, який грав Прем’єр-міністра України Юрія Чуйко також буде судити молодих гумористів. Сьоме крісло зайняв мабуть найдосвідченіший комедіант з представлених суддів, учасник команди «Квартал 95» та член журі «Розсміши коміка» Євген Кошовий.

Зміну складу суддів Володимир Зеленський прокоментував так: «Не дивлячись на те, що у нас було ідеальне журі, яке дуже добре спрацювали за цей час, ми зважилися на такі зміни. Ми ж прагнемо завжди дивувати наших глядачів, тому й пішли на такі нововведення. Ми розглядали багато кандидатур, але тут питання не в рівні зірковості людини, а в тому, наскільки він зможе себе по-новому проявити», повідомляє сайт LigaSmeha.

Незмінним ведучим проекту залишається Володимир Зеленський. Проте зважаючи на те, що з конвеєру фабрики гумору «Кварталу 95» щороку сходять нові талановиті коміки, Вова може вже в наступному сезоні поступитися своїм місцем молодому поколінню. Зокрема, на роль ведучого може претендувати харизматичний Марк Куцевалов з команди «Примарний гонщик».

До речі, на одеський кастинг завітало аж 190 колективів із 69 міст і семи країн. Глядачам вдасть побачити команди з Грузії, Вірменії, Ізраїлю, Росії та інші. На сцені «Ліги сміху» виступили як молоді команди, так і вже знайомі глядачам колективи. Серед гумористів, які знову спробують свої сили у шоу переможці третього сезону «Стояновка» (Молдова), «Отдихаєм вмєстє» (Хмельницький), «Лукас» (Кременчук), «Ніколь Кідман» (Суми), «Воробушек» (Харків), «Винницкие» (Вінниця) та інші.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему