6 Лютого 2018
Новини

Музикант з'явився на публіці в кілті з оголеним пенісом

Музикант з'явився на публіці в кілті з оголеним пенісом

Поп-рокер Кірін Джей Каллінан звинувачений у навмисній демонстрації статевого органу на церемонії вручення музичної премії ARIA, австралійського аналога «Греммі». Виконавцю загрожує до шести місяців позбавлення волі, повідомляє theguardian.com.

Відзначається, що інцидент стався в кінці листопада 2017 року, проте звинувачення Каллінану пред'явили тільки два місяці по тому. Артист вийшов на червону доріжку в кілті, встав перед журналістами і фотографами, після чого показав усім пеніс.

Каллінан відмовився коментувати подію. Після епізоду з демонстрацією статевого органу поп-рокер став персоною нон-грата на музичних фестивалях та публічних заходах в Австралії.

Кірін Джей Каллінан почав кар'єру рокера в групі Mercy Arms, яку покинув заради сольної кар'єри. Він також знявся в серіалі «Beршіна озера».

Раніше в лютому у Франції почався судовий процес за позовом Фредеріка Дюрана, що опублікував в Facebook полотно «Походження світу» французького живописця Гюстава Курбе. Адміністрація соцмережі забанила автора поста через зображення вагіни на картині. Дюран через суд зажадав відновити свій аккаунт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему