6 Лютого 2018
Новини

У ще одну екзотичну країну українці можуть їхати без віз

У ще одну екзотичну країну українці можуть їхати без віз

Відбулося підписання угоди про взаємне скасування віз між Україною та Антигуа і Барбуда. Про це повідомляє посольство України в США на своїй сторінці у Facebook.

Урочиста церемонія, під час якої Посол України в США Валерій Чалий та Посол Антигуа і Барбуди в США Рональд Сандерс підписали документи про взаємне скасування візових вимог між двома країнами відбулась у Вашингтоні.

Посол Валерій Чалий подякував Антигуа і Барбуда за підтримку ініціатив України в рамках ООН, зокрема щодо захисту територіальної цілісності України та статусу окупованої території Криму.

Посол також наголосив, що підписання даної угоди це не лише розвиток важливих туристичних і бізнесових можливостей для громадян України та Антигуа і Барбуди, але і свідчення налагодження активного політичного діалогу і взаємодії двох країн, зокрема щодо співпраці в міжнародних організаціях, допомоги у захисті прав та інтересів громадян за кордоном, налагодження студентських обмінів та інформування країн Карибського регіону про ситуацію в Україні.

Безвізова угода передбачає перебування в країнах на термін, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему