6 Лютого 2018
Новини

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО-2018

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО-2018

У цьому році реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого по 19 березня.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані учням, які складають ДПА у формі ЗНО до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб – на адресу, вказану під час реєстрації.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Охочим узяти участь у ЗНО необхідно за допомогою сервісу «Зареєструватися» сформувати та роздрукувати реєстраційну картку, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації. Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів.

Комплект документів учні, які цьогоріч проходять ДПА у формі ЗНО, подають до закладу освіти, у якому навчаються, а решта осіб надсилає самостійно (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру, указану в контрольно-інформаційному листі.

Рекомендації щодо реєстрації, у тому числі перелік документів, необхідних для реєстрації, розміщено в розділі «Учасникам/Процедура реєстрації».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему