5 Лютого 2018
Новини

5 лютого: кого привітати з днем ангела

5 лютого: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Геннадій (за церковним календарем – вшанування преподобного Геннадія Костромського і Любимського).

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ГЕННАДІЙ

Ім’я Геннадій з грецької «благородний», «благородного походження». Це енергійний чоловік, веселий, безтурботний, який не любить обмежень і має вічну спрагу відкриттів і пригод. Це чоловік-скептик, аж до сарказму або глузування. Геннадій воліє вибирати шлях свободи і автономії, які він цінує понад усе.

Батьки повинні навчити маленького Гену вибирати важкий шлях, адже легкий – не завжди найкращий. Для цього його батькам доведеться показати певну строгість, прищепити такі поняття, як наполеглива праця і дисципліна. Доцільно уважно стежити за його успіхами в школі, щоб вчасно вказати синові на його сильні сторони.

Геннадій любить сміятися, це чарівний хлопець, але правильно спілкуватися з дівчатами – для нього велика проблема. Геннадій романтичний у стосунках, саме тут активно проявляється його скромність, він відчуває величезні труднощі в вираженні сокровенних почуттів. Як правило, у Геннадія блискучий розум.Геннадій вважає за краще не затримуватися надовго на одній роботі. Одноманітність може йому швидко набриднути, його манять професії, які дозволили би йому показати себе і допомогли би розвинути навички спілкування (комерція, реклама, продаж та маркетинг). При цьому сфери діяльності можуть бути різні: подорожі, спорт або телебачення (ведучий, журналіст, юрист, письменник, вчитель). Технічний напрям також може зацікавити Геннадія, тоді він стане вузьким спеціалістом (архітектор, комп’ютерний фахівець, сантехнік, інженер, електрик).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали