3 Лютого 2018
Новини

Загиблу в пожежі дружину покійного ректора ЛНТУ поховають у неділю

Загиблу в пожежі дружину покійного ректора ЛНТУ поховають у неділю

Загиблу в пожежі у власному будинку Марію Божидарнік, дружину багатолітнього ректора ЛНТУ Віктора Божидарніка та матір професора цього вишу Тараса Божидарніка, ховатимуть завтра – в неділю, 4 лютого.

Дату похорону повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі син загиблої Тарас Божидарнік. «Похорон завтра, 4 лютого, о 12:30, в Будинку панахиди міста Луцька», – написав він.

Нагадаємо, раніше цього дня стало відомо, що у ніч на суботу, 3 лютого, в Луцьку спалахнула пожежа, внаслідок якої загинула людина – жінка 1944 року народження. Палав приватний будинок на вулиці Качалова, що в районі Кічкарівка. Пізніше з’явилася інформація, що в результаті цієї пожежі загинула лучанка Марія Божедарнік – дружина покійного Віктора Божидарніка, котрий багато років очолював Луцький національний технічний університет, писало інтернет-видання Волинь24.

За даними екстрених служб міста, загоряння сталося орієнтовно о четвертій ранку. Вогнеборців на місце події викликали сусіди загиблої, побачивши полум’я у вікнах.

Повідомляється, що пожежа виникла на першому поверсі в одній з кімнат. Вогонь швидко перекинувся на м’які меблі та дерев’яні панелі на стінах у коридорі. Імовірна причина трагедії – увімкнений у розетку зарядний пристрій для мобільного телефона.

Тіло господині будинку, 1944 року народження, знайшли на кухні. Імовірно, вона задихнулася димом. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему