2 Лютого 2018
Новини

Назвали найлегший спосіб скинути вагу

Назвали найлегший спосіб скинути вагу

Американські вчені клініки Майо дійшли висновку, що люди, які проводять не менше як шість годин на ногах, легше скидають вагу, ніж ті, що провадять сидячий спосіб життя. Про це повідомляє life.ru.

Вчені провели аналіз результатів 46 досліджень, у яких взяло участь 1184 людини. Їхній середній вік був 33 роки, а вага – 65 кілограмів.

Виявилося, що в стоячому положенні у людей за хвилину спалюється на 0,15 кілокалорії більше, ніж у тих, хто сидить. За шість годин у людини, яка проводить день на ногах,  зникають додаткові 54 кілокалорії. Таким чином, на думку фахівців, за чотири роки можна втратити десять кілограмів ваги.

Дослідники також підкреслили, що у тих, хто провадить сидячий спосіб життя, частіше настає ожиріння і розвиваються діабет та порушення серцево-судинної системи.

У той же час фахівці відзначили, що вагу можна швидше скинути завдяки дієті, ніж фізичним вправам. Останні, за словами професора спортивної медицини Техаського університету Філіпа Стенфорта, вимагають багато часу і зусиль. Натомість якщо повна  людина перестане харчуватися продуктами, багатими жирами і вуглеводами, то за короткий термін об’єм талії зменшиться.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему