1 Лютого 2018
Новини

У Луцьку - нове відділення «Укрпошти»

У Луцьку - нове відділення «Укрпошти»

В обласному центрі Волині запрацювало нове, 21-е, відділення ПАТ «Укрпошта». Його урочисте відкриття відбулося сьогодні, 1 лютого.

Відділення розташоване у найновішому мікрорайоні обласного центру за адресою: вул. Липинського, 9.

Як повідомив директор Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Шевчук, цього року планують відкрити ще два таких відділення та два оновити.

«У відділенні нині працює п’ять людей. Згодом штат поповниться кількома листоношами, – зазначив Іван Шевчук. – Розвиватимемо кур’єрські послуги».

Директор Волинської дирекції «Укрпошти» також зауважив, що прибутки УДППЗ «Укрпошта» зросли на 27%. Для порівняння – минулими роками вони були на рівні 4–7%. Таку позитивну динаміку в розвитку Іван Шевчук пов’язує із процесом модернізації структури.

У новому відділенні можна  відправити чи отримати посилки, листи, прийматимуть платежі від населення, проводитимуть виплати соціальних допомог і пенсій тощо. Серед новинок у послугах – Smart Box. Це аналог популярного в багатьох країнах поштового сервісу Flat Rate («Єдиний Тариф»). Сервіс передбачає передплату відправки певної кількості посилок (10, 20 або 50) за пільговою ціною, клієнт при цьому відразу отримує фірмове пакування Smart Box. Далі – все залежить від самого відправника. Немає обмежень ні у вазі, ні в напрямку відправлення в межах країни. Послуга стане в пригоді тим, хто займається електронною комерцією, продає онлайн та часто відправляє товари поштою.

Ольга Гаврилюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему