31 Січня 2018
Новини

Помер відомий голлівудський актор, якого звинувачували у педофілії

Помер відомий голлівудський актор, якого звинувачували у педофілії

У Лос-Анжелесі виявили тіло американського актора і музиканта Марка Саллінга, повідомляє портал TMZ із посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Раніше вдень родичі актора заявили про те, що він зник. Через кілька годин тіло Саллінга знайшли у річці. Як повідомили слідчі, всі обставини смерті вказують на самогубство.

У січні 2013 року Саллінга звинуватили у сексуальному насильстві. Потерпіла повідомляла, що актор змусив її до незахищеного сексу без згоди. Він заперечував звинувачення і подав зустрічний позов за наклепи. У березні 2015-го Саллінг примирився з дівчиною, не доводячи справу до суду.

29 грудня 2015 року поліція Лос-Анджелеса провела обшук його будинку. Актора звинуватили у зберіганні заборонених фотографій і відеозаписів з участю неповнолітніх. У нього знайшли більше ніж 50 тисяч зображень з дитячим порно на комп’ютері й інших накопичувачах.

4 жовтня 2017 року чоловік визнав себе винним у зберіганні дитячої порнографії. Восени Саллінг уклав угоду зі слідством, а вирок у справі повинні були винести у березні. Акторові загрожувало від чотирьох до семи років позбавлення волі. Саллінг мав потрапити до в’язниці, проте залишився на волі, тому що він «лікував депресію».

Після тюрми, за законом, актор перебував би під наглядом поліції ще 20 років, йому заборонили би наближатися до неповнолітніх, якщо поруч із ними немає батьків або законного опікуна. Після виходу з в’язниці Саллінг мав би обходити на відстані не менше ніж 30 метрів шкільні двори, парки, громадські басейни, ігрові майданчики.

За даними ЗМІ, Саллінг уже здійснював спробу самогубства в серпні 2017 року. Проте його адвокати заперечують цю інформацію.

Марк Саллінг ріс у суворій релігійній християнській сім’ї, тому навчався вдома. Потім учився у воєнній академії, яку не закінчив.

Найвідомішою роботою актора стала роль Ноа Пакермана в серіалі «Хор», який транслювався на телеканалі Fox із 2009 по 2015 рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему