31 Січня 2018
Новини

Немовля вмерло від голоду, поки мати-малолітка гуляла в гуртожитку

Немовля вмерло від голоду, поки мати-малолітка гуляла в гуртожитку

В Росії неповнолітня мати дозволила власній дитині сконати від голоду, поки сама цілий тиждень розважалася з одногрупниками в гуртожитку.

Всього шість років тюремного ув’язнення отримала 17-літня жителька російського Ростова Вікторія Кузнєцова, яка заморила голодом власне немовля. Вирок неповнолітня підсудна слухала з байдужим виразом обличчя, пише видання «Дейлі Мейл».

На своє виправдання дівчина сказала, що син не давав їй висипатися у нічний час, а через догляд за ним вона не могла веселитися з друзями. Тому замкнула дитину в кімнаті і тиждень розважалася з компанією в студентському гуртожитку. 9-місячний Єгор, покинутий матір’ю, вмер з голоду.

Сторона обвинувачення довела, що Кузнєцова планувала вбити сина, відколи почала вчитися у коледжі. Невдовзі після того, як чоловіка малолітньої горе-матері призвали в армію, вона поклала маля в візочок, зачинила двері і подалася навідати друзів. У підсумку цілих сім днів тинялася гуртожитками коледжу з гулянки на гулянку, в той час як її малюк вмирав голодною смертю. Правда, один раз таки повернулася додому – дати води собаці.

Згідно з висновком судмедексперта, причиною смерті дитини стали зневоднення і голод. Зі слів поліцейських, коли дитину знайшли всередині будинку Вікторії, він уже був мертвий, хоча його очі все ще були розплющені від жаху.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему