30 Січня 2018
Новини

У пухкенької моделі «таємничим чином» зникли жирові складки

У пухкенької моделі «таємничим чином» зникли жирові складки

Плюс-сайз модель образилася через власні відретушовані знімки і порадила шанувальникам забути про глянцеві стандарти. На її слова звернуло увагу видання dailymail.co.uk.

Латеса Томас (La’Tecia Thomas) із Австралії написала емоційний пост у своєму Instagram-акаунті, в якому зіставила дві власні фотографії, зняті того самого дня, одна з яких була відретушована, а друга – ні.

Пишнотіла красуня закликала шанувальників не вірити стандартам краси з модних журналів, так як вони нереалістичні. «Якщо навіть я не можу бути людиною з обробленого фото (а це абсурд, адже на ньому я), то мені страшно уявити, який ефект це справляє на звичайних жінок», – зазначила Томас.

«Я вважаю, що мої повні руки, целюліт, складки на боках і ямочки на попі виглядають непогано на знімках і без обробки», – додала вона і заявила: хоч і не може контролювати, що роблять з її знімками редактори журналів, та на своїй сторінці викладатиме тільки «чесні» фотографії.

У листопаді 2017-го Томас визнала, що вирішила перекваліфікуватися в плюс-сайз модель і поправилася із 38-го розміру одягу до 48-го. Дівчина зазначила, що в новій вазі почувається набагато краще, щасливіше та впевненіше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали