29 Січня 2018
Новини

Потап та Настя Каменських таємно розписалися?

Потап та Настя Каменських таємно розписалися?

Зірки спровокували чутки спільним знімком і підписом до нього.

Чутки про те, що продюсера та виконавця Олексія Потапенка та Настю Каменських пов’язує набагато більше, ніж сценічна діяльність, ходять уже давно. Олії у вогонь підлило недавнє спільне фото зірок, на якому Настя продемонструвала обручку на безіменному пальці.

Давно не секрет, що Потап і Настя разом з колегами і друзями проводять відпустку в США. Вони вже не раз публікували спільні яскраві знімки з відпочинку на пляжі та в готелі.

Днями на своїй сторінці в Instagram репер Потап оприлюднив фото, яке багато хто сприйняв як натяк на те, що відбулося таємне весілля Потапенка з його колишньою колегою по дуету.

Під фотографією розгорнулися бурхливі обговорення. Багато шанувальників впевнені, що артисти вже давно одружені. Одна користувачка навіть стверджує, що її подруга була на зоряному весіллі.

"Це обручка в Насті?", "Настя замужем ???? За ким? ","Мабуть за тим, з ким раніше співала, а тепер села і поїла ". "У Насті помолвочноє кільце на пальці", "Настя вже не знає, як донести до громадськості, що вона з Олексієм -Пара. Фотки з ним виставляє. Кільце в камеру тицяє ". "Моя знайомиться подружка Насті и вона булу у них на весіллі", - написали фоловерів Потапа в коментарях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему