29 Січня 2018
Новини

10 найдивніших сімейних пар у світі

10 найдивніших сімейних пар у світі

Любов зла...

31-річний і 91-річна

Коли Кайл Джонс і Марджорі Маккул з’являються на публіці, люди часто вважають їх за бабусю й онука. Пара почала зустрічатися в 2009 році. Як зізнається сам Кайл, ще в підлітковому віці він виявив, що йому зовсім не подобаються однолітки. Дехто просто підозрює Кайла в корисливих цілях, інші ж вірять у його щиру любов.

188 см і 82 см

У 2004 році зірка фільму «Гаррі Поттер» і «Остін Пауерс-2. Золотий член» Верн Тройєр одружився з моделлю Playboy Женев’єв Галлен, чий зріст становить 188 сантиметрів. Зріст самого актора – 82 сантиметри. Втім, наступного дня пара розійшлася. Тройєр зрозумів, що модель вийшла за нього заради грошей. А Женев’єв звинуватила його в зраді.

Вийшла заміж за бездомного собаку

18-річна Манглі Мунда вийшла заміж за бездомного собаку на кличку Шеру. На одруженні наполіг сільський мудрець. Старійшини стверджували, що таким чином дівчина уникне злих чар, які загрожують усьому селу. Якби вона відмовилася від церемонії, то, як стверджував мудрець, у шлюбі із чоловіком її би чекало нещастя. Мунда зможе вийти за чоловіка через кілька місяців, але до цього моменту вона мусить дбати про чотириногого вихованця.

Одружився на ляльці

Юнак зважився на одруження, тому що лікарі діагностували в нього рак. Молодий чоловік не хотів перетворювати свою обраницю у вбиту горем удову, тому він вирішив одружитися на секс-ляльці. Наречений найняв візажиста для нареченої, фотографа, купив сукню. Фотограф спробував зробити фотографії особливо емоційними, щоб хлопець зміг відчути всю особливість цього дня. Перед смертю він хотів відчути всю повноту життя.

Найволохатіший чоловік

У 32-річного китайця Юй Чженхуаня 96% поверхні тіла вкрито густим шаром чорного волосся, але це не завадило йому зустріти свою любов. Пара вже встигла об’їздити весь світ. Окрім того, Юй знявся у фільмі «Хлопчик-мавпа полює за скарбами». Зовсім недавно він зважився на лазерну епіляцію, яка допоможе йому позбутися від більшої частини волосся.

Вийшла за саму себе

Британка Грейс Гедлер з графства Девон вийшла заміж за саму себе. Дівчина влаштувала торжество на 50 гостей, серед яких були її батьки та близькі друзі. Жінка зізналася, що вже шість років не перебувала в стосунках із чоловіками і в якийсь момент зрозуміла, що вони їй не потрібні зовсім.

Вийшла заміж за своїх котів

Мешканка Великої Британії Барбарелла Бюхнер зіграла весілля з двома своїми котами. Медовий місяць 48-річна британка провела з тваринами на Канарських островах. Жінці вручили сертифікат, що підтверджує її відносини з муркотунами.

Перша в світі пара, в якій обоє змінили стать

На перший погляд Арін Ендрюс і Кеті Хілл – цілком звичайна пара. Не знаючи їхньої історії, ніколи не звернеш на них уваги на вулиці або в громадському транспорті. Тим часом вони – перша в світі пара, в якій обоє змінили стать. Коли Кеті зустріла Аріна, вона якраз перебувала в процесі зміни статі із чоловічої на жіночу, а Арін, навпаки, докладав усіх зусиль, щоб перетворитися в хлопця.

Найтовстіша жінка

38-річна мешканка американського штату Айова Чаріті Пірс важить 358 кілограмів. Її наречений – 22-річний юнак нормальних розмірів. Але ні різниця у віці, ні вага нареченої не зупинили пару, адже вони мають намір одружитись. Але спочатку Чаріті потрібно схуднути на 120 кілограмів і зробити операцію зі встановлення шлункового бандажа.

Наймолодша пара США

9-річна Джайла Купер із Саутлейка, Техас, страждала від лейкемії. Вона зустрілася із 7-річним Хосе в медичному центрі для дітей. Джайла мріяла про весілля, і юний кавалер зробив їй пропозицію, хворі діти «одружились» – для них дорослі влаштували зворушливу церемонію. Але, на жаль, дівчинка померла в 2009 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему