29 Січня 2018
Новини

Колишня кохана Джонні Деппа виходить заміж

Колишня кохана Джонні Деппа виходить заміж

Після 14-річного фактичного шлюбу і подальшого розставання з Джонні Деппом у 2012-му відносини Ванесси Параді з протилежною статтю не можна назвати тривалими: з власником меблевої компанії Usinedeco Гі-Давидом Гарбі вона зустрічалася кілька місяців, а зі співаком Бенджаміном Біоле – ще менше.

Як повідомляють французькі ЗМІ, актриса, яка нещодавно відзначила своє 45-річчя, відповіла згодою на пропозицію руки і серця від коханого, 44-річного режисера Самюеля Беншетрі, з яким познайомилася на зйомках фільму «Собака» в 2016 році. Сказати «oui» й одружитись у рік Собаки – дуже символічно для них обох. Весілля, за чутками, відбудеться вже цього літа на віллі на острові Іль-де-Ре. Подейкують, закохані вже навіть обрали дату – 19 червня.

Про роман Ванесси і Самюеля стало відомо у листопаді 2016 року. Новину повідомив бельгійський журнал Voici, який помістив на обкладинку фотографію, зроблену під час романтичного вікенду пари.

Нагадаємо, з 1998 року фактичним чоловіком Ванесси Параді був актор Джонні Депп. У пари двоє дітей – дочка Лілі-Роуз Мелоді (народилась 27 травня 1999 року) і син Джек Крістофер (9 квітня 2002-го). У червні 2012 року пара розлучилася.

Варто зазначити, подружжя розійшлося дуже спокійно. Джонні Депп уже після розлучення купив для колишньої дружини та дітей будинок у Голлівуді. В свою чергу Ванесса підтримувала екс-коханого після його розриву з Ембер Хьорд, яка звинувачувала того у побиттях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему